0532 741 35 11
tr
tr

Villa Taşımacılık

Villa Taşımacılık

Villa Taşıma Evden eve nakliyat alanında en çok zaman alan konulardan biri de villa taşıma hizmetidir. Villa, alan olarak büyük olması ve doğal olarak da çok sayıda eşyaya sahip olması bakımından daha çok zaman alacak ve dikkat gerektirecek taşınma konuları arasındadır. Villa taşımacılığında en çok dikkat gerektiren konuların başında, kıymetli eşyaların uygun şekilde paketlenmesi ve taşınması gelecektir.

Villa taşıma konusunda firmamız tecrübeli olup, uzman destek sunan firmaların başında gelmektedir. Oda sayılarının çok olması nedeni ile taşıma işleminde kullanılacak, nakliye aracının da uygun büyüklükte olması gerekecektir. Ayrıca villada bulanabilecek antika gibi her türlü kıymetli eşya için de sigorta yapılması önerilmektedir. Firmamız, villa taşımacılığında oluşabilecek hasarlara karşı eşya taşıma sigortası yapmaktadır.

Eşyaların Özenle Taşınması

Villa taşıma hususunda eşyaların dikkatle paketlenmesi ve özenle taşınması son derece önem taşımaktadır. Uygun büyüklükte seçilen nakliye araçlarının bakımının da yapılması önemli konular arasındadır. Firmamız nakliye araçları uygun büyüklükte olup, süspansiyon sistemi bakımı yapılmış araçlardır. Şoförlerimiz de alanında deneyim sahibi kişilerden oluşmaktadır. Eşyaların düzgün bir şekilde yerleştirilmesinden sonra, sarsmadan ve dikkatlice nakliye araçlarında taşınacaktır. Firmamızın taşınma gününde tedbirli davranması için önceden bazı çalışmalar yapması gerekecektir. Bu çalışmaların başında, firmamızın keşif ziyareti gelecektir. Bu keşif ziyareti, eşyalar için uygun sayıda koli temin etmek ve sigorta için güncel değerlerin oluşturulması için önem taşımaktadır.

Yeterli Ekipman ve Teçhizata Sahip Olmak

Firmamız, taşınma günü için her türlü hazırlığı günler öncesinden yapacaktır. Yeterli ekipman ve teçhizata sahip olan kuruluşumuz, taşınma günü için her türlü önlemi almış olacaktır. Yedek olarak alınan koliler ve her türlü alet yer almaktadır. Bazı eşyaların rahat taşınması için sökülmesi gerekecektir. Özellikle, mobilya türü eşyalar bu sınıf içerisinde yer almaktadır. Firmamız elamanları, marangozluk ve elektrik işlerinden de anlayan elemanlardan oluşmaktadır. Dolapların monte ve demonte işleri firmamızca yapılmaktadır. Avizelerin sökülüp takılması için de dışarıdan eleman almaya gereksinim duyulmayacaktır. Firmamız, her konuda yardımcı olacak yeterliliktedir. Beyaz eşyalar, cam ve kırılacak eşyaların taşınması da firmamızca son derece dikkatlice yapılacaktır.  Titiz hizmet için firmamızdan destek alınması tavsiye edilir.

Formun Üstü

Formun Altı

8.327 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Ev Taşıma Ücretleri  Evden Eve Nakliyat  İstanbul Evden Eve Nakliyat  Şehirlerarası  Evden Eve Nakliyat